Kwaliteit bij Fidgety Fit
Wat kunt u verwachten aan kwaliteit bij Fidgety Fit
Fidgety Fit biedt u op 3 belangrijke punten kwaliteit.

1. Op het gebied van advies.
Alle personeelsleden van Fidgety Fit zijn opgeleid om u de best passende schoenen te kunnen adviseren. Mocht u meer advies nodig hebben omdat uw kind een voet/loopafwijking heeft dan kunt u terecht bij onze basispodologe. Middels een voetspiegel en een blik op de manier van lopen kan zij indien nodig kleine aanpassingen in schoenen aanbrengen om de stand van uw kind te ondersteunen dan wel licht te corrigeren.

2. Op het gebied van de produkten
Alle produkten worden zorgvuldig geselecteerd. Bij de inkoop van bijvoorbeeld de schoenen wordt namelijk eerst altijd gekeken naar de materialen, de afgewerkte randen, de stevigheid en de stabiliteit van de schoenen. Bepaalde merken zullen wij niet verkopen omdat u als klant dan meer voor de naam van het merk betaald dan voor de kwaliteit van het produkt.

3. Op het gebied van service.

Wij weten als geen ander dat een schoenaankoop een momentopname is. Het is dan ook belangrijk om het produkt thuis uit te kunnen proberen. Fidgety Fit biedt u de mogelijkheid om binnen 8 dagen uw produkt weer te retourneren mits deze niet buiten is gedragen en of beschadigd is. U kunt dan kiezen of u uw geld terug wilt of dat u wilt omruilen. Uitzondering zijn wel de afgeprijsde produkten. U kunt deze wel ongedragen en onbeschadigd terug brengen maar dan ontvangt u een tegoedbon.
Het kan zijn dat de schoenen die u hebt gekocht iets mankeren. U kunt de schoenen dan ter beoordeling bij ons langs brengen. Mocht het een fabricagefout betreffen dan mag u een ander paar schoenen komen uitzoeken.
Mocht het mankement zijn ontstaan vanwege onjuist gebruik dan kunnen wij afhankelijk van de klacht proberen om dit mankement zelf voor u te herstellen als service van de zaak. 

 

Waarom geen Internetverkoop?

Het aanschaffen van goed passende kinderschoenen is maatwerk. Iedere voet is namelijk uniek. Dit betekent dat de voeten van uw kind in levende lijve gezien en gemeten dienen te worden. Zonder voetenkennis is het erg lastig om een goed passende schoen uit te zoeken.

Tevens is schoenenkennis van groot belang. Een simpele vraag hierbij kan zijn voor welk doel de schoen gebruikt dient te worden. Voor sporten, wandelen, dagelijks gebruik etc. Bij ieder doel zijn andere schoenen nodig. Ook is het belangrijk om te weten hoe breed of hoe smal een schoen is enzovoort.

 

Dit alles maakt dat Fidgety Fit het aan- en verkopen van kinderschoenen via het internet niet promoot.

 

Kwaliteit

Ons adres

Dorpsstraat 117L
2712 AE Zoetermeer

telefoon:
079 341 94 78

Wij zijn geopend

dinsdag-vrijdag 09:30-17:30
zaterdag 09:30-17:00

Vrijdag Koopavond van Maart tot en met Oktober van 17:30 uur tot 20:00 uur.

Route

Grotere kaart weergeven
Google Maps

Partners